Betrokken met een glimlach

Over ons

Bij USG HR zijn we meer dan alleen een HR-dienstverlener. We zijn de toegewijde partner in het vinden van de juiste oplossingen voor alle HR-behoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring als USG Professionals hebben we bewezen dat we een betrouwbare en deskundige partner zijn die zich inzet voor het succes van zowel onze opdrachtgevers als onze professionals.

Wat wij voor organisaties doen

Wij geloven in de invloed van hoogwaardig personeel, die een cruciale rol speelt in het versterken van het kernproces van elke organisatie. We zijn ervan overtuigd dat onze betrokken en transparante aanpak daadwerkelijk het verschil kan maken binnen het HR-vakgebied. Onze missie is helder: we streven ernaar organisaties te ondersteunen met gepassioneerde professionals van topkwaliteit, die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook een liefde voor hun vak koesteren.

Voor freelancers werken wij als het betrokken bureau met extra's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij USG HR onderscheiden we ons door transparant werkgeverschap en een persoonlijke benadering naar professionals, zzp’ers en opdrachtgevers. Gedurende de gehele samenwerking geven wij dat extra beetje aandacht, waardoor we verwachtingen overtreffen.

HR professional in gesprek

Werken bij USG HR

In de wereld van morgen streven wij ernaar om steeds meer professionals en organisaties op het gebied van HR langdurig aan ons te binden. Wij bieden professionals een solide fundament, volop groeikansen en de mogelijkheid om een op maat gemaakte carrière uit te bouwen. Wij zijn een betrokken partner en samen onderzoeken we welke opdrachten naadloos aansluiten bij ambities van professionals. Bovendien zijn we een thuis voor professionals die binnen de zekerheid van een vaste baan genieten van dynamiek en variatie.

Onze oplossingen

Bij USG HR begrijpen we de kracht van mensen in organisaties. Onze oplossingen zijn afgestemd op de cultuur en doelen van organisaties. Of het nu gaat om werving, talentontwikkeling of personeelsbeheer, ons ervaren team staat klaar om resultaatgerichte HR-ondersteuning te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze toegewijde professionals de ambities van organisaties kunnen versterken en laten groeien.

Ontmoet ons team

Anna Ashouwer
Algemeen directeur
Astrid van der Haar
Accountmanager
Bobby Hofstee
Senior recruiter
Josephine de Munk
Senior recruiter
Nicoline Cossee
Recruiter vaste banen
Nathalie Pangkey
Content creator
Guus de Kock
Communicatie & marketing

Nog vragen?

Als opdrachtgever op zoek naar een passende, ervaren HR-medewerker? Of wil je zelf als HR-professional aan de slag bij vooraanstaande opdrachtgevers? Wat de vraag ook is, wij beantwoorden hem graag!


Loading...

Neem contact op

In het Privacy Statement kunt u lezen hoe wij uw gegevens verwerken.