Wij ontzorgen ondernemingen

Werving & Selectie

Wij nemen de werving en selectie voor organisaties volledig uit handen. Wij gaan op zoek naar geschikte kandidaten en maken een eerste selectie.

Waarom USG HR

  • Meer dan 30 jaar ervaring: als merk van USG Professionals zijn wij de juiste partner voor alle HR-behoeften.
  • Ontzorgend: wij nemen de werving en selectie voor organisaties volledig uit handen.
  • Onderscheidend: wij werken samen met de andere USG professionals merken en kunnen daardoor een breed scala aan oplossingen bieden die zijn afgestemd op de  specifieke behoeften per opdrachtgevers.
  • Persoonlijke kennismakingen: zo vinden we voor onze opdrachtgevers snel de beste match voor hun team en organisatie.

Onze werkwijze

HR vrouw met zwart vrouw lacht in de camera
1

Intake

Om die ene professional te vinden die het beste binnen een organisatie past, is het belangrijk dat we de sfeer in het bedrijf proeven. We komen graag voor het intakegesprek langs bij het kantoor van onze opdrachtgevers. Samen maken we het functieprofiel.
2

Werving en voorselectie

We verspreiden de vacature via onze eigen kanalen. We zoeken daarnaast geschikte kandidaten uit onze eigen database, ons netwerk en via LinkedIn. Middels intakegesprekken kijken wij of de kandidaten aansluiten op wat onze opdrachtgevers nodig heeft. Dit werken we uit in een voorstel met passende kandidaten.

3

Sollicitatiegesprekken

Enthousiast? Dan is het tijd voor de eerste sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever op kantoor, waarbij wij zelf ook aanwezig zullen zijn. In de vervolggesprekken leren opdrachtgever en de gekozen kandidaten elkaar beter kennen. Indien gewenst is het mogelijk een assessment in te zetten bij de selectieprocedure.

4

Match gevonden?

Mooi! Dan is het tijd om de praktische zaken zoals de arbeidsvoorwaarden en startdatum met de kandidaat af te stemmen. We blijven daarna regelmatig in contact met onze opdrachtgevers en de geplaatste kandidaat. Die betrokkenheid vinden wij belangrijk.

Nog vragen?

Op zoek naar een passende, ervaren HR-medewerker? In onze HR-community hebben wij een breed scala aan professionals die organisaties graag ondersteunen.


Loading...

Neem contact op

In het Privacy Statement kunt u lezen hoe wij uw gegevens verwerken.

usghr-consultant6