Aan de slag als zzp’er

Voor zzp’ers

Bij USG HR vinden wij het belangrijk dat wij continu met zelfstandig ondernemers meedenken en hen ondersteunen in hun loopbaan. Samen kijken we naar welke opdrachten het beste bij jou passen.

Direct inschrijven

Waarom USG HR

  • Fast payment: De mogelijkheid om jouw factuur de volgende werkdag uitbetaald te krijgen. 
  • Facturatie uit handen: Geen gedoe meer met overeenkomsten en facturatie! Wij hebben hier ruime ervaring mee en nemen de contractadministratie voor jou uit handen.

  • Op tijd betaald: Jouw factuur altijd gegarandeerd binnen 30 dagen betaald via een eenvoudig facturatieplatform (Younited).

  • 30 jaar ervaring: Wij maken deel uit van USG Professionals en hebben al 30 jaar ervaring in meerdere expertises!
  • Groot landelijk netwerk: USG HR heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers. Van organisaties in de zorg en het onderwijs tot commerciële bedrijven. Zo kunnen wij een goede match maken.

HR vrouw met zwart vrouw lacht in de camera

Onze werkwijze

1

Intake

Op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij helpen je graag verder. Om zeker te weten dat wij een match zijn, maken we graag persoonlijk kennis met jou. Zo kunnen we ontdekken of jouw kennis en vaardigheden overeenkomen met de opdrachten bij onze opdrachtgevers.

2

Sollicitatiegesprekken

Is er een geschikte opdracht? Mooi! Wij stellen je bij onze opdrachtgever voor. Wij maken in overleg met jou een digitale of fysieke eerste kennismaking met onze opdrachtgever.
3

Match gevonden?

Mooi! Dan is het tijd om de praktische zaken zoals de arbeidsvoorwaarden en de startdatum af te stemmen. Wij vinden betrokkenheid met jou en de opdrachtgever erg belangrijk. We zoeken regelmatig nog contact op. 

Kunnen wij je helpen?

Word onderdeel van onze HR-community. Dan word je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe, uitdagende opdrachten. We werken samen met meerdere toonaangevende organisaties waar wij jou graag mee in contact brengen.

Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan bij ons in!

Schrijf je in!

USGHR-consultant2

Vragen?

Bobby Hofstee
Senior recruiter