Wij ontzorgen ondernemingen

Zzp

Wij kijken in onze HR-community of er een match tussen onze opdrachtgevers en één van de aangesloten zelfstandig ondernemers.

Waarom USG HR

Alleen de beste HR-professionals die we kunnen vinden, komen bij ons in onze HR-community. Op die manier kunnen we snel en efficiënt kwalitatief goede ondernemers inzetten. Belangrijke selectiecriteria voor onze zelfstandig ondernemers zijn: snelle inzetbaarheid (beperkte inwerktijd nodig), initiatief, betrokken, zelfstandig werkend en resultaatgerichtheid.

  Onze werkwijze

  1

  Intake

  Om die ene professional te vinden die het beste binnen een organisatie past, is het belangrijk dat we de sfeer in het bedrijf proeven. We komen graag voor het intakegesprek langs bij het kantoor van onze opdrachtgevers. Samen maken we het functieprofiel.
  2

  Werving

  We verspreiden de vacature via onze eigen kanalen. We zoeken daarnaast geschikte kandidaten uit onze eigen database, ons netwerk en via LinkedIn. Middels intakegesprekken en een referentiecheck kijken wij of de kandidaten aansluiten op wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

  3

  Sollicitatiegesprekken

  Enthousiast? Dan is het tijd voor de eerste sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever op kantoor. Is er een klik? Dan leren de opdrachtgever en de gekozen kandidaten elkaar in de vervolggesprekken beter kennen.

  4

  Match gevonden?

  Mooi! Dan is het tijd om de praktische zaken zoals de arbeidsvoorwaarden en startdatum met de kandidaat af te stemmen. We blijven daarna regelmatig in contact met onze opdrachtgevers en de geplaatste kandidaat. Die betrokkenheid vinden wij belangrijk.
  Kleurrijke banner met drie HR professionals

  Nog vragen?

  Op zoek naar een passende, ervaren HR-medewerker? In onze HR-community hebben wij een breed scala aan professionals die onze opdrachtgevers graag ondersteunen.


  Loading...

  Neem contact op

  In het Privacy Statement kunt u lezen hoe wij uw gegevens verwerken.

  usghr-consultant5