HR Carrièrekansen: werving en selectie op maat

Op zoek naar een vaste baan in HR?

Boost jouw HR-carrière met USG HR! We denken graag met je mee over je professionele groei en kijken samen naar welke mogelijkheden het beste bij jou passen.

Direct inschrijven

Waarom USG HR

  • 30 jaar ervaring: Wij maken deel uit van USG Professionals en hebben al 30 jaar ervaring in meerdere expertises!
  • Transparantie in heel het proces: Alle stappen in het werving- en selectieproces worden duidelijk en openlijk gecommuniceerd naar jou en de opdrachtgever. 

  • Groot landelijk netwerk: USG HR heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers. Van organisaties in de zorg en het onderwijs tot commerciële bedrijven. Zo kunnen wij een goede match maken.

  • Persoonlijke aanpak: Doordat onze recruiters jou en onze opdrachtgevers goed leren kennen kunnen ze de perfecte match maken.

HR vrouw met zwart vrouw lacht in de camera

Onze werkwijze bij vaste banen in HR

1

Intake

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in HR? Wij helpen je graag verder. Om zeker te weten dat wij een match zijn, maken we graag persoonlijk kennis met jou. Zo kunnen we ontdekken waar jij energie van krijgt en kijken of jouw ambities en vaardigheden overeenkomen met de opdrachten bij onze opdrachtgevers.

2

Sollicitatiegesprekken

Is er een geschikte HR opdracht? Mooi! Wij stellen je bij onze opdrachtgever voor en begeleiden en adviseren jou gedurende het gehele sollicitatieproces. Het eerste sollicitatiegesprek is altijd op het kantoor van onze opdrachtgever. Indien gewenst kunnen wij hierbij aanwezig zijn. 
3

Match gevonden?

Mooi! Dan is het tijd om de praktische zaken zoals de arbeidsvoorwaarden en de startdatum af te stemmen. Onze betrokkenheid stopt niet bij de ‘deur’. Regelmatig hebben wij nog contact met jou en onze opdrachtgever. 

Wij vinden jouw baan in HR

Wij zoeken graag samen met jou naar jouw nieuwe uitdaging in HR en helpen ontdekken wat er op dit moment bij jou past. We werken samen met toonaangevende organisaties waar wij jou graag mee in contact brengen.

Ben jij geïnteresseerd in het werken voor vooraanstaande opdrachtgevers? Laat jouw gegevens achter!

Schrijf je in!

USGHR-consultant3

Vragen?

Josephine de Munk
Senior recruiter
Nicoline Cossee
Recruiter vaste banen